Reducerat pris Ny

Bluetooth Hörlurar i13 Pro TWS Macaron

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

249,00 kr 499,00 kr - 250,00 kr
Inkl. moms
  • Grå
  • Vit
  • Svart
  • Blå
  • Rosa
 

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

 

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

 

Gratis expressfrakt vid köp över 800 kr

 

30 dagars öppet köp och nöjd kund garanti

Beskrivning

Bluetooth Hörlurar i13 Pro TWS Macaron Ergonomic

Superfin uppsättning av öronhörlurar med öron med sann trådlös stereo som ger riktigt bra ljud och får dig att njuta av musiken till fullo. Med smart brusreducering hålls det mesta av bruset utanför så att du kan njuta av musiken och hantera dina samtal utan avbrott. Med sina vattentäta och svettbeständiga egenskaper är de också den perfekta matchen när du gör alla dina sportaktiviteter och med flera storlekar av gummiörhörlurar är du säker på att de också passar perfekt i örat och sitter säkert och säkert, även under träning och löpning.

Du får massor av musiktid med upp till 4 timmars oavbruten speltid på en enda laddning och med laddningsboxen till hands kan du ladda dina hörlurar upp till tre gånger extra, det ger imponerande massor av musiktid och laddningsboxen fylls mer än du enkelt kan ta det med allt.

Automatisk parning är smart och du behöver bara ta dem ur rutan och de kommer automatiskt att para ihop med din enhet. Det är bara första gången du ansluter att du måste ange Bluetooth-inställningar manuellt och ansluta dem till din smartphone, men nästa gång kommer de att göra det automatiskt.

Med en-knapps kontroll kan du enkelt styra alla funktioner som musik och dina samtal, spela / pausa, nästa / svara / avsluta samtal med den enkla tryckningen på höger och vänster hörlurar.

Specifikation:

Bluetooth-version: V5.0 + EDR

Trådlös frekvens: 2,4 GHz

Stödavtal: A2DP1.3 / HFP1.6 / HSP1.2 / AVRCP1.6 / D11.3

Växellåda: 15 meter

Batterikapacitet: 45mAh / 350mAh

Laddningsspänning / ström: 5V / 1A

Spel / samtalstid: cirka 4 timmar

Laddningstid: cirka 1 timme

Standbytid: 60 timmar

Högtalarimpedans: MM10MM 32Ω

Mikrofonkänslighet: -42Db

Datablad

DP00169
0.10 kg