Spelande Smyckeskrin för barn med dansande älva

Spelande Smyckeskrin för barn med dansande älva

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

199,00 kr
Inkl. moms
 

Handla säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp över 800 kr

 

30 dagar öppet köp

Beskrivning

Efter att ha öppnat lådan kommer figuren på en dansande ballerina att dyka upp, det kommer säkert att glädja varje flicka! Musikrutan lindas bakifrån, efter filmning ger den en vacker melodi - den kräver inte batterikraft.

Spegel - musiklådan har en stor spegel som gör att flickan kan se sig själv medan hon tar på sig halsband, örhängen, etc. Dessutom kan vi se den roterande ballerina i spegeln.

Behållare - kistan har 3 utsatta platser för förvaring av unga damas smycken. Dessutom finns det ett litet fack öppnat med ett band och ett stort efter att ha tagit bort den övre delen - detta gör att du kan lagra värdefulla souvenirer och hemliga skatter.

Lås stängning - musiklådan är stängd med en spärr, flickans smycken och hennes värdefulla skatter kommer att vara dolda och otillgängliga för andra människor.

Specifikation :

rosa färg

material: eko-läder

låddimensioner (längd / bredd / höjd): 18/12 / 9cm

spegel dimensioner (längd / bredd): 12,5 / 7cm

vikt: 490 g

En rosa låda med en musiklåda kommer att vara en bra pryl för varje ung flicka, den vackra ballerina får ett leende och full glädje visas i barnets ansikte.

Gott om utrymme kommer att tillåta henne att passa alla hennes prydnadssaker och smycken. Lådan har en utdragbar hylla, under är det möjligt att förvara värdefulla souvenirer och hemliga skatter. Hela interiören är fodrad med rosa tyg.

Efter att ha öppnat lådan kommer en dansande ballerina att dyka upp! Musikrutan är lindad på baksidan, efter filmning kommer den att få fram en vacker melodi - den kräver inte batteri.

Lådan har en stor, rund spegel som gör det möjligt för en liten dam att titta på den medan man tar på sig smycken, dessutom kan vi i spegeln se den roterande ballerina.

Datablad

DP00008538