Digital USB Mikroskop 1600x

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

349,00 kr
Inkl. moms
 

Handla säkert med Klarna

 

Fri frakt vid köp över 800 kr

 

30 dagar öppet köp

Beskrivning

Digital mikroskop 1600x 2Mpix

ZOOM 1600X - ett digitalt mikroskop med upp till 1600 gånger gör att du kan se saker som inte kan ses med blotta ögat, dvs insekter, växter, vävnader, materialstrukturer etc.

Bred tillämpning - fungerar bra i fältet, i skolan, i laboratorier - perfekt för lärare, elever, studenter, små och stora upptäcktsresande. Mikroskopet kan användas i många fält, t.ex. biologi, bank, filates, elektronik, insamling, medicin, grafologi, kriminalteknik, trädgårdsskötsel, smycken etc.

LJUSSTILLJUSTNING - Mikroskopet har 8 lysdioder med justerbar ljusintensitet, vilket gör att du får en korrekt upplyst bild under alla förhållanden.

BILDER + VIDEO - enheten har möjlighet att ta bilder och fotografera videor. Mikroskopet har en hållare med en sugkopp som möjliggör stabil observation. Huvudet roterar 360 grader, det gör att du kan matcha exakt det objekt som visas. Du kan också hålla enheten i handen.

SPECIFIKATION:

ljus: 8 ultra-ljusa lysdioder (justerbar effekt)

förstoring: 0x-1600x

matris: 2Mpix

operativsystem: Windows XP / VISTA, Windows 7, 8, 8.1, 10, Mac OS

upplösning: från 640 * 480PX 

digital zoom: 5X

bildsensor: 0,3M CMOS

format video: avi

fotoformat: jpg

belysningskraft: 0-30000 LUX

kontroller: High Speed ​​DSP

fokusområde: 0–44 mm

Anslutning: Usb 

mikroskopmål (längd / bredd / höjd): 11,5 / 3 / 3cm

kabellängd: 140 cm

vikt: 200 g

INGÅR:

- mikroskop med USB-kabel

- sugkopphandtag

- förarskiva

- kalibreringskort

Digital mikroskop drivs av USB. När du har anslutit till en dator eller bärbar dator kan du titta på zoomningar på skärmen, ta bilder och spela in video tillsammans med justering av grafiska filter. Med hjälp av enheten kan du se saker som inte kan ses med blotta ögat, dvs insekter, växter, vävnader, materialstrukturer etc.

Belysningen kan justeras med en vred på kabeln. Tack vare detta kan du vara säker på att de objekt som visas alltid kommer att vara väl upplysta.

Mikroskopet är kompakt och kan tas med dig tillsammans med den bärbara datorn. Det kan placeras på ett speciellt stativ med en sugkopp, som gör att mikroskopet är stabilt eller kan hållas i din hand. Stativet har ett 360-graders roterande huvud. Zooma är möjligt genom att vrida på ratten på mikroskopet.

Fungerar bra på fältet, i skolan, i laboratorier - perfekt för lärare, elever, studenter, små och stora upptäcktsresande.

Förstoring 1600x gör att du kan se saker som vi inte kommer att se med blotta ögat. Perfekt för kvalitetskontroll eller analys av mycket små produkter.

Mikroskopet kan användas i många fält, t.ex. biologi, bank, filates, elektronik, insamling, medicin, grafologi, kriminalteknik, trädgårdsskötsel, smycken etc.

För att konfigurera mikroskopet korrekt måste du installera programvaran som ingår i satsen. När det är anslutet detekteras mikroskopet som en videokamera.

Datablad

DP00102