På rea!

Universal Kontorsstol hjul 5-pack set

Kontorsstol hjul x5 svart

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

99,00 kr 169,00 kr - 70,00 kr
Inkl. moms
  • Röd
  • Svart
  • Blå
 Det finns inte tillräckligt med produkter i lager
 

Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti

 

Betala med kreditkort, faktura i efterskott eller mot avbetalning

 

Gratis expressfrakt vid köp över 800 kr

 

30 dagars öppet köp och nöjd kund garanti

Beskrivning

HJUL FÖR KONTORSTOL - 5 STK

 - hjulen är gjorda av gummi, vilket innebär att golvet inte utsätts för repor och mattan förblir intakt. Det utesluter också användningen av besvärliga kuddar som inte är enkla att rengöra och som efter en stund ser fula ut.

  - Jämfört med vanliga hjul är våra hjul tyst, dessutom glider de inte, så när vi rör oss kan vi kontrollera riktningen och rörelsens intensitet helt. Att flytta dem är bekvämt.

- uppsättningen innehåller 5 hjul som gör att du kan byta ut hela den fempunkta basen för ett kontor, en spel-, sväng- eller skrivbordsstol. Satsen passar de flesta fåtöljer som finns på marknaden med en dorn fi 11mm. Installation med "klick" är snabb och enkel, tryck bara in stiftet.

SPECIFIKATION - färg: svart; material: gummi - PU; hjuldiameter: 5 cm; inställd vikt: 0,45 kg.

SPECIFIKATION

svart färg

material: gummi - PU

hjuldiameter: 5 cm

inställd vikt: 0,45 kg

INGÅR

5 hjul

Hjul designade för kontors-, spel-, sväng- eller skrivbordstolar passar de flesta inhemska och utländska tillverkare. Användningen av gummi innebär att golvet inte utsätts för repor och mattan förblir intakt. Det utesluter också användningen av besvärliga kuddar som inte är enkla att rengöra och som efter en stund ser fula ut.

Dubbla hjul gör marken säker, och att flytta dem är tyst och bekvämt. Dessutom glider de inte, så när vi rör oss kan vi kontrollera rörelsens riktning och intensitet helt.

Datablad

DP00009089

Kunder som köpt denna produkt köpte också: