Justerbar Laptop Kylplatta 12-17 "kylfläktar USB-hub Strömförsörjning

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

169,00 kr
Inkl. moms
  • Handla säkert med Klarna Handla säkert med Klarna
  • Fri frakt vid köp över 800 kr Fri frakt vid köp över 800 kr
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Beskrivning

Laptop Kylplatta

Effektiv luftcirkulation - den övre delen av kylbasen är gjord av hållbart metallnät, vilket möjliggör fritt luftflöde och därmed garanterar enhetens effektivitet vilket resulterar i att datorn hålls i optimalt skick.

5 vindfläktar och LED-lampor - brickan är utrustad med 5 vindkraftverk, vars aktivering signaleras av bakgrundsbelysningen för var och en av dem med en blå LED; detta möjliggör jämn kylning av hela ytan på datorutrustning och snabbt igenkännande av för närvarande driftade väderkvarnar.

3 driftlägen och bred applikation - omkopplaren på enhetens framsida tillåter drift i 2, 3 eller alla 5 fläktar; dynans dimensioner tillåter att den används för bärbara datorer med en skärmdiameter på 12 "-17".

Tyst övning - enheten genererar en relativt låg ljudnivå, som i fullt driftläge på 5 väderkvarnar är jämförbar med den som genereras av en värmeavlägsningsanordning i full storlek på stationära datorer.

Specifikation:

Effekt: 0,24A

strömförsörjning: USB (5V)

mått (längd / bredd / höjd): 26/36 / 2-4cm

kabellängd: 48,5 cm

vikt: 560 g

vikt med förpackning: 670 g

Den optimala temperaturen på en bärbar dator påverkar inte bara dess prestanda och hållbarhet för enskilda delsystem utan också användarens säkerhet. Användningen av en bärbar kylplatta är därför en lösning som möjliggör effektiv och problemfri drift av utrustningen, vilket kommer att översätta till övergripande arbetseffektivitet eller andra uppgifter med hjälp av en bärbar dator.

Effektiv luftcirkulation är möjlig tack vare användning av ett metallmaskskydd. Ett stort antal hål på ett stabilt och hållbart nät orsakar att varm luft släpps ut utanför, vilket ökar effektiviteten i processorkylningsprocessen.

Stativet som tappar värmen från den bärbara datorn har upp till 5 fans. Detta möjliggör jämnt arbete på hela enhetens yta, även med en skärmdiameter på upp till 17 ". Väderkvarnarna fungerar i 3 lägen: 2 väderkvarnar, 3 väderkvarnar eller alla 5. Att ändra enhetens driftläge görs med hjälp av en omkopplare på baksidan av dynan. Stativet kan drivas med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Kylbasen har 2 USB-portar, som, när de drivs direkt från en dator, betyder att vi fortfarande har ytterligare ett uttag tillgängligt.

Kylplattan fungerar relativt tyst och genererar i fullt driftläge ljudnivåer som liknar dem som genereras av en fläkt på stationära datorer. Enheten har halkfria kuddar såväl som vikbara ben.

Datablad

DP00005721

Kunder älskar oss

  • "Utmärkt produkter och utmärkt service." - Josefin
  • "Högkvalitativa produkter till rimliga priser." - Warren
  • "Enastående kundservice." - Sandra
  • "Ni är bäst! Tack!" - Tatiana